Steve Buscemi en Tim Roth kijken terug op Reservoir Dogs: "We klooiden maar wat"

Steve Buscemi en Tim Roth kijken terug op Reservoir Dogs: "We klooiden maar wat"

<em>Steve Buscemi</em> en Tim Roth kijken terug op <em>Reservoir Dogs</em>: &quot;We klooiden maar wat&quot; Acteurs Steve Buscemi en Tim Roth zitten op de bank bij talkshowhost James Corden. Bij het zien van deze twee acteurs gaan de herinneringen automatisch terug naar de legendarische film Reservoir Dogs. Volgens Roth bestond een groot deel van de opnames uit "aanklooien". Harvey KeitelActeur Harvey Keitel (Taxi Driver, Pulp Fiction, The Irishman) speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van Reservoir Dogs. Nadat hij het script had gelezen, besloot hij de jonge regisseur Quentin Tarantino te helpen de film te maken. Buscemi en Roth ontmoetten elkaar dan ook voor het eerst in het huis van Keitel. Bekijk het gesprek van James Corden met Steve Buscemi en Tim Roth hierboven. Trailer Reservoir Dogs Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Steve Buscemi en Tim Roth kijken terug op Reservoir Dogs: "We klooiden maar wat"

Acteurs Steve Buscemi en Tim Roth zitten op de bank bij talkshowhost James Corden. Bij het zien van deze twee acteurs gaan de herinneringen automatisch terug naar de legendarische film Reservoir Dogs. Volgens Roth bestond een groot deel van de opnames uit "aanklooien".

Harvey Keitel
Acteur Harvey Keitel (Taxi Driver, Pulp Fiction, The Irishman) speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van Reservoir Dogs. Nadat hij het script had gelezen, besloot hij de jonge regisseur Quentin Tarantino te helpen de film te maken. Buscemi en Roth ontmoetten elkaar dan ook voor het eerst in het huis van Keitel.

Bekijk het gesprek van James Corden met Steve Buscemi en Tim Roth hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steve Buscemi en Tim Roth kijken terug op Reservoir Dogs: "We klooiden maar wat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV