Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg

Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg

Herman Koch gunt <em>Thierry Baudet</em> een wandeling langs de snelweg Er is ophef ontstaan vanwege een opmerking van Herman Koch aan het adres van Thierry Baudet, in Jinek. SnelwegNadat in het programma werd gesproken over de gevaren van mensen die bij de snelweg lopen refereert de schrijver daarnaar wanneer het over de voorman van Forum voor Democratie gaat: "We gunnen hem een wandeling langs de snelweg." Zijn opmerking luidt tot een applaus in de studio maar ook tot een geschrokken gezicht van aanwezige minister Carola Schouten. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Married At First Sight: Henk en Chantal geven elkaar jawoord Bekijk deze video » Herman Koch noemt nieuwste boek "autobiografie met een paar romanscènes" Bekijk deze video » Zette Thierry Baudet op snelweg zijn vriendin de auto uit? Bekijk deze video »
TV :
Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg

Er is ophef ontstaan vanwege een opmerking van Herman Koch aan het adres van Thierry Baudet, in Jinek.

Snelweg
Nadat in het programma werd gesproken over de gevaren van mensen die bij de snelweg lopen refereert de schrijver daarnaar wanneer het over de voorman van Forum voor Democratie gaat: "We gunnen hem een wandeling langs de snelweg." Zijn opmerking luidt tot een applaus in de studio maar ook tot een geschrokken gezicht van aanwezige minister Carola Schouten. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen