Zette Thierry Baudet op snelweg zijn vriendin de auto uit?

Zette Thierry Baudet op snelweg zijn vriendin de auto uit?

Zette <em>Thierry Baudet</em> op snelweg zijn vriendin de auto uit? Wellicht vanwege de opmerking van Herman Koch over Thierry Baudet, die hem een wandeling op de snelweg gunt, zijn er nu opvallende beelden opgedoken van de voorman van Forum voor Democratie. Hierop heeft hij het over een moment waarop hij schijnbaar met zijn vriendin op de snelweg reed en er wat tussen de twee gebeurde: "Ik heb geloof ik echt, ik heb haar op dat moment volgens mij op de snelweg de auto uitgezet." Bekijk het fragment, afkomstig uit een speech van Baudet, hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet in clinch met EenVandaag: "Ik erger me al het hele programma" Bekijk deze video » Thierry Baudet tegen Angela de Jong: "Word je niet gek van tv?" Bekijk deze video » Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg Bekijk deze video »
Nieuws :
Zette Thierry Baudet op snelweg zijn vriendin de auto uit?

Wellicht vanwege de opmerking van Herman Koch over Thierry Baudet, die hem een wandeling op de snelweg gunt, zijn er nu opvallende beelden opgedoken van de voorman van Forum voor Democratie. Hierop heeft hij het over een moment waarop hij schijnbaar met zijn vriendin op de snelweg reed en er wat tussen de twee gebeurde: "Ik heb geloof ik echt, ik heb haar op dat moment volgens mij op de snelweg de auto uitgezet." Bekijk het fragment, afkomstig uit een speech van Baudet, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zette Thierry Baudet op snelweg zijn vriendin de auto uit? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen