Dit is de cast van Ares, de Nederlandse Netflix-serie

Dit is de cast van Ares, de Nederlandse Netflix-serie

Dit is de cast van <em>Ares</em>, de Nederlandse Netflix-serie De Nederlandse Netflix-serie Ares is vanaf vrijdag 17 januari te zien. Ares is een achtdelige psychologische horrorserie die gaat over beste vrienden Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Het is de eerste volledig Nederlandse Netflix Original uit de geschiedenis van de streamingsdient. Dit zijn de belangrijkste castleden: Lisa Smit speelt Carmen Lisa Smit Jade Olieberg speelt Rosa Jade Olieberg Robin Boissevain speelt Roderick Robin Boissevain Frieda Barnhard speelt Fleur Frieda Barnhard Tobias Kersloot speelt Jacob Tobias Kersloot Bekijk de video, waarin bovenstaande castleden worden voorgesteld, hierboven. Naast de jonge hoofdrolspelers zijn overigens ook Hans Kesting en Rifka Lodeizen in de serie te zien. Ares is vanaf 17 januari 2020 te zien op Netflix Bekijk ook Bekijk nieuwe beelden van Ares: de eerste Nederlandse Netflix Original Bekijk deze video » Cast over Nederlandse Netflix-serie Ares: 'Ze doen geheimzinnig over het corps' Bekijk deze video » Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg Bekijk deze video »
TV :
Dit is de cast van Ares, de Nederlandse Netflix-serie

De Nederlandse Netflix-serie Ares is vanaf vrijdag 17 januari te zien. Ares is een achtdelige psychologische horrorserie die gaat over beste vrienden Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Het is de eerste volledig Nederlandse Netflix Original uit de geschiedenis van de streamingsdient.

Dit zijn de belangrijkste castleden:

 • Lisa Smit speelt Carmen
  Lisa Smit
 • Jade Olieberg speelt Rosa
  Jade Olieberg
 • Robin Boissevain speelt Roderick
  Robin Boissevain
 • Frieda Barnhard speelt Fleur
  Frieda Barnhard
 • Tobias Kersloot speelt Jacob
  Tobias Kersloot

Bekijk de video, waarin bovenstaande castleden worden voorgesteld, hierboven. Naast de jonge hoofdrolspelers zijn overigens ook Hans Kesting en Rifka Lodeizen in de serie te zien.

Ares is vanaf 17 januari 2020 te zien op Netflix

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is de cast van Ares, de Nederlandse Netflix-serie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen