Vermissing Flynn Posthumus: zoektocht in kanaal Helmond

Vermissing Flynn Posthumus: zoektocht in kanaal Helmond

Vermissing <em>Flynn Posthumus</em>: zoektocht in kanaal Helmond Woensdagochtend wordt in het kanaal van Helmond door politie en brandweer gezocht naar de sinds 1 januari vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige man uit Heerlen verliet in de vroege ochtend een bar in de Brabantse stad, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Bekijk beelden van de zoektocht te water, van Hart van Nederland, hierboven. Bekijk ook Familie start flyeractie voor vermiste Flynn Posthumus, die sinds nieuwjaarsnacht is verdwenen Bekijk deze video » Herman Koch gunt Thierry Baudet een wandeling langs de snelweg Bekijk deze video »
Nieuws :
Vermissing Flynn Posthumus: zoektocht in kanaal Helmond

Woensdagochtend wordt in het kanaal van Helmond door politie en brandweer gezocht naar de sinds 1 januari vermiste Flynn Posthumus. De 24-jarige man uit Heerlen verliet in de vroege ochtend een bar in de Brabantse stad, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Bekijk beelden van de zoektocht te water, van Hart van Nederland, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vermissing Flynn Posthumus: zoektocht in kanaal Helmond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen