Marieke Elsinga stapelverliefd op Franse zanger Tom Leeb: "Hij is echt lekker"

Marieke Elsinga stapelverliefd op Franse zanger Tom Leeb: "Hij is echt lekker"

<em>Marieke Elsinga</em> stapelverliefd op Franse zanger <em>Tom Leeb</em>: &quot;Hij is echt lekker&quot; Nederland heeft Jeangu Macrooy, Frankrijk heeft Tom Leeb. Vandaag werd bekend dat Leeb de Franse inzending is voor het Eurovisie Songfestival van 2020, dat in Rotterdam wordt gehouden. Marieke Elsinga is in haar nopjes met de Franse deelnemer: "Hij is echt lekker." "Maakt niet uit wat hij zingt"Volgens Elsinga maakt het welbeschouwd niet uit wat Leeb zingt, want de meeste aandacht zal uitgaan naar het uiterlijk van de Fransman. Elsinga beschrijft verlekkerd hoe Leeb er uit ziet, maar haar kompaan Mattie Valk heeft het nu alweer met hem gehad: "Hij is irritant knap. Ik zou het irritant vinden als-ie ook nog kan zingen." Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Mattie en Marieke hierboven. Jeangu Macrooy over deelname Eurovisie Songfestival 2020: 'Meest overdonderende dagen van mijn leven' Bekijk deze video » Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!" Bekijk deze video » Songfestival 2020: Tom Leeb vertegenwoordigt Frankrijk Bekijk deze video »
Songfestival :
Marieke Elsinga stapelverliefd op Franse zanger Tom Leeb: "Hij is echt lekker"

Nederland heeft Jeangu Macrooy, Frankrijk heeft Tom Leeb. Vandaag werd bekend dat Leeb de Franse inzending is voor het Eurovisie Songfestival van 2020, dat in Rotterdam wordt gehouden. Marieke Elsinga is in haar nopjes met de Franse deelnemer: "Hij is echt lekker."

"Maakt niet uit wat hij zingt"
Volgens Elsinga maakt het welbeschouwd niet uit wat Leeb zingt, want de meeste aandacht zal uitgaan naar het uiterlijk van de Fransman. Elsinga beschrijft verlekkerd hoe Leeb er uit ziet, maar haar kompaan Mattie Valk heeft het nu alweer met hem gehad: "Hij is irritant knap. Ik zou het irritant vinden als-ie ook nog kan zingen."

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Mattie en Marieke hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga stapelverliefd op Franse zanger Tom Leeb: "Hij is echt lekker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen