Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes

Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes

Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes Will Smith is een man met vele talenten. Hij brak door met de serie The Fresh Prince of Bel-Air en is nu een veelgeprezen filmster, maar tussendoor was hij natuurlijk ook rapper. Smith viel op door zijn nette teksten (in vergelijking met andere rappers), en daar was een reden voor... Boze omaIn de jaren tachtig en negentig was het fenomeen 'gangsta rap' ontzettend populair. Al deze artiesten keken niet op een 'fuck' meer of minder, maar voor Smith was dit uit den boze. Dat kwam omdat zijn oma een keer boos op hem was geworden, vertelt hij aan Seth Meyers: "Mijn oma vond mijn notitieboekje, met allemaal scheldwoorden, en ze plakte er een briefje op: 'Will, slimme mensen hoeven zulke woorden niet te gebruiken om zichzelf uit te drukken'." Bekijk het gesprek van Seth Meyers met Will Smith hierboven. Will Smith heeft in Gemini Man een letterlijke dubbelrol Bekijk deze video » Will Smith ontdekt Koreaanse skincare: "Doe dat ding niet op mijn gezicht!" Bekijk deze video » Will Smith over nieuwe film Bad Boys for Life: "Jullie gaan het geweldig vinden!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes

Will Smith is een man met vele talenten. Hij brak door met de serie The Fresh Prince of Bel-Air en is nu een veelgeprezen filmster, maar tussendoor was hij natuurlijk ook rapper. Smith viel op door zijn nette teksten (in vergelijking met andere rappers), en daar was een reden voor...

Boze oma
In de jaren tachtig en negentig was het fenomeen 'gangsta rap' ontzettend populair. Al deze artiesten keken niet op een 'fuck' meer of minder, maar voor Smith was dit uit den boze. Dat kwam omdat zijn oma een keer boos op hem was geworden, vertelt hij aan Seth Meyers: "Mijn oma vond mijn notitieboekje, met allemaal scheldwoorden, en ze plakte er een briefje op: 'Will, slimme mensen hoeven zulke woorden niet te gebruiken om zichzelf uit te drukken'."

Bekijk het gesprek van Seth Meyers met Will Smith hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV