Gerard Joling rijdt liever in eigen auto: "Oh riemen vast!"

Gerard Joling rijdt liever in eigen auto: "Oh riemen vast!"

Gerard Joling rijdt liever in eigen auto: "Oh riemen vast!" Afgelopen week was Gerard Joling aan het genieten in Curaçao waar hij ging touren met vrienden en op zoek ging naar schildpadden in de zee. Ook had de zanger problemen met een auto. Gerard heeft een hekel aan rijden in andere auto's. De ruitenwissers krijgt hij niet uit en z'n vrienden zijn bang: "Oh gaat Gerard rijden? Riemen vast!" Bekijk hierboven de promo van Gerard's nieuwe vlog (#198) en zie hier de hele vlog: Ruzie met de auto & op zoek naar schildpadden - Gerard Joling vlog#198. Chantal Janzen geniet op het strand van zoontje Bobby Bekijk deze video » Gerard Joling rust uit op bagageband Bekijk deze video » Gerard Joling komt 'ordinaire' Sonja Bakker tegen in het vliegtuig Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling rijdt liever in eigen auto: "Oh riemen vast!"

Afgelopen week was Gerard Joling aan het genieten in Curaçao waar hij ging touren met vrienden en op zoek ging naar schildpadden in de zee. Ook had de zanger problemen met een auto.

Gerard heeft een hekel aan rijden in andere auto's. De ruitenwissers krijgt hij niet uit en z'n vrienden zijn bang: "Oh gaat Gerard rijden? Riemen vast!"

Bekijk hierboven de promo van Gerard's nieuwe vlog (#198) en zie hier de hele vlog: Ruzie met de auto & op zoek naar schildpadden - Gerard Joling vlog#198.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling rijdt liever in eigen auto: "Oh riemen vast!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV