Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Sparta

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Sparta

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor Ajax - Sparta Kijk hierboven op vrijdag 17 januari vanaf 13.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. De winterstop loopt op zijn einde: komend weekend gaat de bal weer rollen in de Eredivisie. Op vrijdagavond trappen PEC Zwolle en FC Utrecht de tweede seizoenshelft af, koploper Ajax is zondag aan de beurt. Erik ten Hag blikt in een persconferentie vooruit op de ontmoeting met Sparta Rotterdam. Fitte selectie?In de laatste wedstrijden van 2019 werd duidelijk dat de vele wedstrijden van dat jaar hun tol begonnen te eisen op de spelers van Ajax. David Neres, Quincy Promes en Zakaria Labyad raakten geblesseerd en bij Daley Blind werd zelfs een ontstoken hartspier geconstateerd. Neres en Promes zijn alweer op het trainingsveld verschenen, waardoor Ten Hag over een bijna fitte selectie beschikt. Kijk hierboven op vrijdag 17 januari vanaf 13.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. De wedstrijd Ajax - Sparta Rotterdam is op zondag 19 januari vanaf 14.30 uur te zien op Fox Sports 2. Samenvatting Ajax - Club Brugge Bekijk deze video » Erik ten Hag heeft zin in tweede seizoenshelft: "Wij hebben topspelers" Bekijk deze video » Ajax terug in Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Sparta

Kijk hierboven op vrijdag 17 januari vanaf 13.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.

De winterstop loopt op zijn einde: komend weekend gaat de bal weer rollen in de Eredivisie. Op vrijdagavond trappen PEC Zwolle en FC Utrecht de tweede seizoenshelft af, koploper Ajax is zondag aan de beurt. Erik ten Hag blikt in een persconferentie vooruit op de ontmoeting met Sparta Rotterdam.

Fitte selectie?
In de laatste wedstrijden van 2019 werd duidelijk dat de vele wedstrijden van dat jaar hun tol begonnen te eisen op de spelers van Ajax. David Neres, Quincy Promes en Zakaria Labyad raakten geblesseerd en bij Daley Blind werd zelfs een ontstoken hartspier geconstateerd. Neres en Promes zijn alweer op het trainingsveld verschenen, waardoor Ten Hag over een bijna fitte selectie beschikt.

Kijk hierboven op vrijdag 17 januari vanaf 13.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. De wedstrijd Ajax - Sparta Rotterdam is op zondag 19 januari vanaf 14.30 uur te zien op Fox Sports 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Sparta of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV