'Egoïstische' Sven Kramer over het vaderschap: "Kea bepaalt alles"

'Egoïstische' Sven Kramer over het vaderschap: "Kea bepaalt alles"

'Egoïstische' Sven Kramer over het vaderschap: "Kea bepaalt alles" In oktober 2018 zijn langebaanschaatser Sven Kramer en hockeyspeelster Naomi van As trotse ouders geworden van dochter Kae. Naomi en Sven zijn topsporters, en sporters hebben een vast ritme in hun leven. Met de kleine meid is dat nu even anders. Egoïstische topsporterSven geeft toe dat z'n leven is veranderd na de komst van zijn knappe dochter: "Heel veel emotie. Het is heel erg wennen voor mij. Ik ben natuurlijk een beetje een egoïstische topsporter. En dat past natuurlijk niet. Kae bepaalt nu het ritme. Kae bepaalt alles", aldus trotse papa Sven. Bekijk hierboven de video die Sven Kramer over het vaderschap deelt op z'n Instagram pagina.
Entertainment :
'Egoïstische' Sven Kramer over het vaderschap: "Kea bepaalt alles"

In oktober 2018 zijn langebaanschaatser Sven Kramer en hockeyspeelster Naomi van As trotse ouders geworden van dochter Kae. Naomi en Sven zijn topsporters, en sporters hebben een vast ritme in hun leven. Met de kleine meid is dat nu even anders.

Egoïstische topsporter
Sven geeft toe dat z'n leven is veranderd na de komst van zijn knappe dochter: "Heel veel emotie. Het is heel erg wennen voor mij. Ik ben natuurlijk een beetje een egoïstische topsporter. En dat past natuurlijk niet. Kae bepaalt nu het ritme. Kae bepaalt alles", aldus trotse papa Sven.

Bekijk hierboven de video die Sven Kramer over het vaderschap deelt op z'n Instagram pagina.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Egoïstische' Sven Kramer over het vaderschap: "Kea bepaalt alles" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV