Heel Holland bakt deelt smakelijke decoratietips: Vanavond in Doorbakken prachtige suikerbloemen

Heel Holland bakt deelt smakelijke decoratietips: Vanavond in Doorbakken prachtige suikerbloemen

Heel Holland bakt deelt smakelijke decoratietips: Vanavond in Doorbakken prachtige suikerbloemen Decoratievlinders, een bloem van ananas of chocoladeblaadjes voor in de cake. De bovenstaande video geeft je smakelijke decoratietips zodat ieder baksel een spektakelstuk wordt! HollandIrene Moors blikt elke woensdag met haar gasten terug op de vorige Heel Holland bakt. In Doorbakken zit Irene weer op een nieuwe locatie in het land. Deze is zoals altijd gebaseerd op het thema van de vorige Heel Holland bakt-uitzending. Nu is dat Holland. Ook laat bakster Natasja Sadi deze onderstaande bloemen zien, gemaakt van suiker: Doorbakken is elke woensdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Irene Moors zielsgelukkig met kijkcijfers Doorbakken Bekijk deze video » Irene Moors moet wennen aan 'slow tv' van Doorbakken: "Maar het is wel heel lekker" Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland bakt deelt smakelijke decoratietips: Vanavond in Doorbakken prachtige suikerbloemen

Decoratievlinders, een bloem van ananas of chocoladeblaadjes voor in de cake. De bovenstaande video geeft je smakelijke decoratietips zodat ieder baksel een spektakelstuk wordt!

Holland
Irene Moors blikt elke woensdag met haar gasten terug op de vorige Heel Holland bakt. In Doorbakken zit Irene weer op een nieuwe locatie in het land. Deze is zoals altijd gebaseerd op het thema van de vorige Heel Holland bakt-uitzending. Nu is dat Holland. Ook laat bakster Natasja Sadi deze onderstaande bloemen zien, gemaakt van suiker:

Doorbakken is elke woensdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland bakt deelt smakelijke decoratietips: Vanavond in Doorbakken prachtige suikerbloemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV