Tom Leeb, de Franse songfestivalinzending, valt in de smaak bij BN'ers

Tom Leeb, de Franse songfestivalinzending, valt in de smaak bij BN'ers

Tom Leeb is de Franse inzending voor het Eurovisie Songfestival dat in 2020 gehouden wordt in Ahoy Rotterdam.

12 punten naar Tom
Niet alleen Frankrijk stond volledig achter hun inzending. Hij valt ook bij een aantal BN'ers ontzettend in de smaak. Zo kan Leonie ter Braak kan haar ogen niet van hem afhouden: “Al fluit hij met een blokfluit in z’n reet het volkslied van Frankrijk. Mijn 12 punten gaan naar Tom”, post Leonie op haar Instagram account gepaard met een foto van de zanger. En ook Marieke Elsinga is stapelverliefd op Tom Leeb.

Beluister hieronder de single van Tom Leeb - Distance is a Thing.

Tom Leeb, de Franse songfestivalinzending, valt in de smaak bij BN'ers Tom Leeb is de Franse inzending voor het Eurovisie Songfestival dat in 2020 gehouden wordt in Ahoy Rotterdam. 12 punten naar TomNiet alleen Frankrijk stond volledig achter hun inzending. Hij valt ook bij een aantal BN'ers ontzettend in de smaak. Zo kan Leonie ter Braak kan haar ogen niet van hem afhouden: “Al fluit hij met een blokfluit in z’n reet het volkslied van Frankrijk. Mijn 12 punten gaan naar Tom”, post Leonie op haar Instagram account gepaard met een foto van de zanger. En ook Marieke Elsinga is stapelverliefd op Tom Leeb. Beluister hieronder de single van Tom Leeb - Distance is a Thing.
Muziek :
Tom Leeb, de Franse songfestivalinzending, valt in de smaak bij BN'ers
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tom Leeb, de Franse songfestivalinzending, valt in de smaak bij BN'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV