Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..."

Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..."

Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..." Onlangs kwam in het nieuws dat presentator Dennis Weening, te zien in het programma ADHDennis, zelf ook ADHD heeft. Hij ontdekte het tijdens de opnames van Expeditie Robinson: "Ik raakte enorm onderprikkeld en klom bijna tegen de muur op." Alles kwijtVanavond (15 januari) is Jochem Myjer te gast. Hij is altijd alles kwijt. Dennis Weening herkent zichzelf erg in deze slechte eigenschap: "Bij mij gaat net als bij Jochem alles kapot, ik raak alles kwijt. Ik ben gisteren allebei m'n autosleutels kwijtgeraakt. Ik ben vier uur bezig geweest om m'n sleutels weer te vinden", aldus een warrige Dennis. Bekijk hierboven een fragment van vanavond (woensdag 15 januari). ADHDennis is vanaf woensdag 8 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..."

Onlangs kwam in het nieuws dat presentator Dennis Weening, te zien in het programma ADHDennis, zelf ook ADHD heeft. Hij ontdekte het tijdens de opnames van Expeditie Robinson: "Ik raakte enorm onderprikkeld en klom bijna tegen de muur op."

Alles kwijt
Vanavond (15 januari) is Jochem Myjer te gast. Hij is altijd alles kwijt. Dennis Weening herkent zichzelf erg in deze slechte eigenschap: "Bij mij gaat net als bij Jochem alles kapot, ik raak alles kwijt. Ik ben gisteren allebei m'n autosleutels kwijtgeraakt. Ik ben vier uur bezig geweest om m'n sleutels weer te vinden", aldus een warrige Dennis.

Bekijk hierboven een fragment van vanavond (woensdag 15 januari). ADHDennis is vanaf woensdag 8 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van ADHDennis terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Openhartige Dennis Weening in ADHDennis: "Alles gaat kapot of raak ik kwijt..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV