Nick en Simon nemen Duncan Laurence in de maling backstage bij Vrienden van Amstel LIVE

Nick en Simon nemen Duncan Laurence in de maling backstage bij Vrienden van Amstel LIVE

Nick en Simon nemen Duncan Laurence in de maling backstage bij Vrienden van Amstel LIVE Donderdag 16 januari 2020 barst voor de 22ste keer Vrienden van Amstel LIVE weer los in Ahoy Rotterdam: "Het is iedere keer moeilijk om de vorige editie te overtreffen. Eerlijk is eerlijk", aldus Nick Schilder. Vergeetachtig?Achttien Nederlandse artiesten/acts zijn twaalf dagen lang te zien tijdens dit mega-evenement. Nick Schilder en Simon Keizer nemen ons mee achter de schermen: "Er is een gameroom en chillroom voor ons. Daar mogen echt alleen artiesten komen." Ook vertellen de mannen welke artiesten dit jaar hun debuut maken bij Vrienden van Amstel LIVE, waaronder Duncan Laurence, die ze een beetje in de maling nemen: "Ja ik vergeet jou steeds, sorry." Bekijk hierboven de video waarin Nick en Simon de kijker meeneemt achter de schermen bij Vrienden van Amstel LIVE. Giel Beelen presenteert de 22e editie Vrienden van Amstel LIVE: 'Geweldig feest' Bekijk deze video » Ook Duncan Laurence, André Hazes en Maan op Vrienden Van Amstel Live! Bekijk deze video »
Entertainment :
Nick en Simon nemen Duncan Laurence in de maling backstage bij Vrienden van Amstel LIVE

Donderdag 16 januari 2020 barst voor de 22ste keer Vrienden van Amstel LIVE weer los in Ahoy Rotterdam: "Het is iedere keer moeilijk om de vorige editie te overtreffen. Eerlijk is eerlijk", aldus Nick Schilder.

Vergeetachtig?
Achttien Nederlandse artiesten/acts zijn twaalf dagen lang te zien tijdens dit mega-evenement. Nick Schilder en Simon Keizer nemen ons mee achter de schermen: "Er is een gameroom en chillroom voor ons. Daar mogen echt alleen artiesten komen." Ook vertellen de mannen welke artiesten dit jaar hun debuut maken bij Vrienden van Amstel LIVE, waaronder Duncan Laurence, die ze een beetje in de maling nemen: "Ja ik vergeet jou steeds, sorry."

Bekijk hierboven de video waarin Nick en Simon de kijker meeneemt achter de schermen bij Vrienden van Amstel LIVE.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick en Simon nemen Duncan Laurence in de maling backstage bij Vrienden van Amstel LIVE of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV