André Hazes ondervraagd op het politiebureau: "Dat heeft m'n moeder gedaan"

André Hazes ondervraagd op het politiebureau: "Dat heeft m'n moeder gedaan"

Zanger André Hazes blikt terug op oude beelden van het programma Bananasplit. Dit doet hij woensdag op Instagram.

Sloddervos
De volkszanger plaatst het hele fragment, verdeeld over meerdere filmpjes, op social media en schrijft er commentaar bij. Voor het programma van Frans Bauer werd André Hazes in 2010 in de maling genomen op het politiebureau. De zanger werd door de chef ondervraagd over z'n koffer en vertelde dat z'n moeder deze had ingepakt voor een optreden. Hij is zelf namelijk een "sloddervos".

Bekijk de oude Bananasplit-beelden, die de zanger jaren later nogmaals aan z'n volgers laat zien, in de video hieronder.

André Hazes ondervraagd op het politiebureau: "Dat heeft m'n moeder gedaan" Zanger André Hazes blikt terug op oude beelden van het programma Bananasplit. Dit doet hij woensdag op Instagram. SloddervosDe volkszanger plaatst het hele fragment, verdeeld over meerdere filmpjes, op social media en schrijft er commentaar bij. Voor het programma van Frans Bauer werd André Hazes in 2010 in de maling genomen op het politiebureau. De zanger werd door de chef ondervraagd over z'n koffer en vertelde dat z'n moeder deze had ingepakt voor een optreden. Hij is zelf namelijk een "sloddervos". Bekijk de oude Bananasplit-beelden, die de zanger jaren later nogmaals aan z'n volgers laat zien, in de video hieronder.
Entertainment :
André Hazes ondervraagd op het politiebureau: "Dat heeft m'n moeder gedaan"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes ondervraagd op het politiebureau: "Dat heeft m'n moeder gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV