Hugh Grant kiest de kant van prins Harry: "De pers heeft zijn moeder vermoord"

Hugh Grant kiest de kant van prins Harry: "De pers heeft zijn moeder vermoord"

<em>Hugh Grant</em> kiest de kant van <em>prins Harry</em>: &quot;De pers heeft zijn moeder vermoord&quot; Het is een lastige periode voor het Britse koningshuis vanwege het besluit van prins Harry en Meghan Markle om een stapje terug te doen. Vandaag (15 januari) brachten William en Kate desondanks alle ophef hierover een bezoek aan Bradford. RacismeDe toeschouwers in Bradford willen niks horen van de mogelijkheid dat de pers racistisch is. Iemand die wel de kant van Harry en Meghan kies is acteur Hugh Grant, die zelf ook een hekel heeft aan de pers. "The tabloidpress murder his mother", aldus Hugh Grand. Bekijk hierboven het hele fragment van itvNEWS over prins Harry en Meghan Markle. Queen Elizabeth houdt crisisoverleg Megxit: "Hoe worden ze financieel onafhankelijk?" Bekijk deze video » Kijk LIVE: alle vragen over prins Harry en Meghan Markle beantwoord door Tim de Wit Bekijk deze video » Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden" Bekijk deze video » Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan Bekijk deze video »
Royals :
Hugh Grant kiest de kant van prins Harry: "De pers heeft zijn moeder vermoord"

Het is een lastige periode voor het Britse koningshuis vanwege het besluit van prins Harry en Meghan Markle om een stapje terug te doen. Vandaag (15 januari) brachten William en Kate desondanks alle ophef hierover een bezoek aan Bradford.

Racisme
De toeschouwers in Bradford willen niks horen van de mogelijkheid dat de pers racistisch is. Iemand die wel de kant van Harry en Meghan kies is acteur Hugh Grant, die zelf ook een hekel heeft aan de pers. "The tabloidpress murder his mother", aldus Hugh Grand.

Bekijk hierboven het hele fragment van itvNEWS over prins Harry en Meghan Markle.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugh Grant kiest de kant van prins Harry: "De pers heeft zijn moeder vermoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV