John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum

John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum

John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum Woensdag 15 januari moest de 36-jarige Giërmo B. voor de rechter verschijnen vanwege de mogelijke betrokkenheid bij de moord op Derk Wiersum. Het OM meent dat er concrete aanwijzingen zijn. Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt bij Jinek dat er inderdaad veel vreemde dingen zijn gebeurd bij de verdachte Giërmo B. na het incident. Deze licht hij verder toe in het fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel maakt korte metten met Inez Weski: "Het is klinkklare onzin" Bekijk deze video » John van den Heuvel wil Nikkie Tutorials helpen na chantage coming-out Bekijk deze video » Bekijk video zaak-Wiersum: dit weten we over de strafzaak tegen Giërmo B. Bekijk deze video » DWDD gemist? Wiersum-zaak is een beladen proces: "Er zit een stuwmeer van emoties achter" Bekijk deze video »
Talkshow :
John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum

Woensdag 15 januari moest de 36-jarige Giërmo B. voor de rechter verschijnen vanwege de mogelijke betrokkenheid bij de moord op Derk Wiersum. Het OM meent dat er concrete aanwijzingen zijn. Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt bij Jinek dat er inderdaad veel vreemde dingen zijn gebeurd bij de verdachte Giërmo B. na het incident. Deze licht hij verder toe in het fragment hierboven.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel praat bij Jinek over Giërmo B. en de moordzaak van Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV