Samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers (FA Cup)

Samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers (FA Cup)

Samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers (FA Cup) In de derde ronde van de FA Cup was er tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers een beslissingswedstrijd nodig. De eerste wedstrijd was in 0-0 geëindigd en ook de tweede wedstrijd ging lange tijd gelijkop. Pas in de 67ste minuut werd de ban gebroken door Juan Mata, die United op 1-0 zette. Dat was ook meteen de eindstand. Bekijk de samenvatting van Manchester United - Wolverhampton Wanderers hierboven. Samenvatting Watford - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Wolves - Manchester United (FA Cup) Bekijk deze video » Samenvatting Manchester United - Manchester City (League Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers (FA Cup)

In de derde ronde van de FA Cup was er tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers een beslissingswedstrijd nodig. De eerste wedstrijd was in 0-0 geëindigd en ook de tweede wedstrijd ging lange tijd gelijkop. Pas in de 67ste minuut werd de ban gebroken door Juan Mata, die United op 1-0 zette. Dat was ook meteen de eindstand.

Bekijk de samenvatting van Manchester United - Wolverhampton Wanderers hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers (FA Cup) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV