Serieverkrachter Johan S. aangehouden in Bulgarije na nieuwe aanklacht

Serieverkrachter Johan S. aangehouden in Bulgarije na nieuwe aanklacht

<em>Serieverkrachter Johan S.</em> aangehouden in Bulgarije na nieuwe aanklacht Johan S. werd woensdag 15 januari aangehouden in de Bulgaarse stad Sofia. Johan is een veroordeelde serieverkrachter die opnieuw in de boeien is geslagen, omdat er een nieuwe aanklacht was. De verdachte zit nu op huisarrest, maar zijn buren leven in angst. Daarom is er een handtekeningenactie gestart, zodat de buren veilig en zonder Johan S. in het complex kunnen blijven wonen. Bekijk hierboven het fragment van Hart van Nederland over de aanhouding van Johan S. Vermissing Flynn Posthumus: zoektocht in kanaal Helmond Bekijk deze video » Herdenkingsplek voor Aart Staartjes (81) in zijn woonplaats Dronrijp Bekijk deze video » Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur Bekijk deze video » Buurt is ontruimd na de vondst van een verdacht pakket bij Joods restaurant in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Serieverkrachter Johan S. aangehouden in Bulgarije na nieuwe aanklacht

Johan S. werd woensdag 15 januari aangehouden in de Bulgaarse stad Sofia. Johan is een veroordeelde serieverkrachter die opnieuw in de boeien is geslagen, omdat er een nieuwe aanklacht was. De verdachte zit nu op huisarrest, maar zijn buren leven in angst. Daarom is er een handtekeningenactie gestart, zodat de buren veilig en zonder Johan S. in het complex kunnen blijven wonen.

Bekijk hierboven het fragment van Hart van Nederland over de aanhouding van Johan S.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serieverkrachter Johan S. aangehouden in Bulgarije na nieuwe aanklacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier