PvdA-Kamerlid Attje Kuiken wil dat minister motorclubs kan verbieden

PvdA-Kamerlid Attje Kuiken wil dat minister motorclubs kan verbieden

PvdA-Kamerlid <em>Attje Kuiken</em> wil dat minister motorclubs kan verbieden Vandaag ligt in de Tweede Kamer de vraag op tafel of de minister van Justitie en Veiligheid de bevoegdheid krijgt om motorclubs te verbieden. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken is een van de initiatiefnemers van dit wetsvoorstel en vertelt in Goedemorgen Nederland meer over haar standpunt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland in de video hierboven. Peter R. de Vries gelooft niets van verhaal president motorclub Caloh Wagoh Bekijk deze video » Leden No Surrender opgepakt voor stelen van tientallen bedrijfswagens Bekijk deze video »
Politiek :
PvdA-Kamerlid Attje Kuiken wil dat minister motorclubs kan verbieden

Vandaag ligt in de Tweede Kamer de vraag op tafel of de minister van Justitie en Veiligheid de bevoegdheid krijgt om motorclubs te verbieden. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken is een van de initiatiefnemers van dit wetsvoorstel en vertelt in Goedemorgen Nederland meer over haar standpunt.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland in de video hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PvdA-Kamerlid Attje Kuiken wil dat minister motorclubs kan verbieden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier