Vanavond start Silent Witness seizoen 23 bij BBC First, bekijk de trailer hier

Vanavond start Silent Witness seizoen 23 bij BBC First, bekijk de trailer hier

Vanavond start <em>Silent Witness</em> seizoen 23 bij <em>BBC First</em>, bekijk de trailer hier Slechts een paar dagen na de start in Engeland, begint Silent Witness seizoen 23 ook bij BBC First in Nederland. Opnieuw met detective Nikki Alexander, gespeeld door Emilia Fox. VliegtuigcrashDe actrice Emilia Fox speelt een forensisch patholoog en is al sinds het achtste seizoen een vaste waarde van de misdaadserie. Dit seizoen is er wel een ding veranderd: de blondine is een brunette geworden. Aan de start van alweer het 23ste seizoen van de Britse succesreeks krijgt Nikki’s team te maken met de crash van een privévliegtuig net buiten hun werkterrein Londen. Detective Thomas Chamberlain werkt ondertussen aan de zelfmoord van een succesvol zakenman, maar vindt plotseling bewijs dat te maken heeft met de vliegtuigcrash. Toeval of een aanslag? Het 23ste seizoen van de misdaadserie Silent Witness begint donderdag 16 januari om 21:00 uur bij BBC First. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk trailer Motherless Brooklyn van Edward Norton Bekijk deze video » Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019 Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie The Sinner seizoen 3 Bekijk deze video »
Serie :
Vanavond start Silent Witness seizoen 23 bij BBC First, bekijk de trailer hier

Slechts een paar dagen na de start in Engeland, begint Silent Witness seizoen 23 ook bij BBC First in Nederland. Opnieuw met detective Nikki Alexander, gespeeld door Emilia Fox.

Vliegtuigcrash
De actrice Emilia Fox speelt een forensisch patholoog en is al sinds het achtste seizoen een vaste waarde van de misdaadserie. Dit seizoen is er wel een ding veranderd: de blondine is een brunette geworden. Aan de start van alweer het 23ste seizoen van de Britse succesreeks krijgt Nikki’s team te maken met de crash van een privévliegtuig net buiten hun werkterrein Londen. Detective Thomas Chamberlain werkt ondertussen aan de zelfmoord van een succesvol zakenman, maar vindt plotseling bewijs dat te maken heeft met de vliegtuigcrash. Toeval of een aanslag?

Het 23ste seizoen van de misdaadserie Silent Witness begint donderdag 16 januari om 21:00 uur bij BBC First. Bekijk de trailer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond start Silent Witness seizoen 23 bij BBC First, bekijk de trailer hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV