Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks'

Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks'

Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks' Vanavond is weer een nieuwe aflevering van Over Mijn Lijk te zien. In deze serie worden jongeren gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn, en komen mooie maar ook heftige onderwerpen aan bod. Zo moet een van de jongeren zich bezig houden met zijn afscheid. “Het is niet niks als je even je eigen begrafenis gaat regelen.” Bekijk het fragment van Over Mijn Lijk in de video hierboven. Over Mijn Lijk is elke donderdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Over Mijn Lijk presenteren was een levensveranderende ervaring voor Tim Hofman Bekijk deze video » Over Mijn Lijk 2020: Deze ongeneeslijk zieke jongeren worden gevolgd Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks'

Vanavond is weer een nieuwe aflevering van Over Mijn Lijk te zien. In deze serie worden jongeren gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn, en komen mooie maar ook heftige onderwerpen aan bod. Zo moet een van de jongeren zich bezig houden met zijn afscheid. “Het is niet niks als je even je eigen begrafenis gaat regelen.”

Bekijk het fragment van Over Mijn Lijk in de video hierboven.

Over Mijn Lijk is elke donderdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Over Mijn Lijk: 'Je eigen begrafenis regelen is niet niks' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV