Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier

Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier

Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier Niet alleen Gerard Joling, Bridget Maasland en Frans Bauer delen hun leven in vlogs. Ook presentatrice Kim Kötter is aan het vloggen geslagen. In haar nieuwste vlog gaat ze met haar kinderen naar de kapper, neemt het gezin afscheid van hun huis, laat ze met haar man Jaap Reesema een MRI Scan maken en neemt ze een kijkje achter de schermen bij Dancing On Ice. Bekijk hierboven de vlog #10 van Kim Kötter. Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen" Bekijk deze video » Kim Kötter test douche-wc en springt van het toilet af Bekijk deze video » Kim Kötter is totaal uitgeput tijdens de feestdagen: "Kapot" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier

Niet alleen Gerard Joling, Bridget Maasland en Frans Bauer delen hun leven in vlogs. Ook presentatrice Kim Kötter is aan het vloggen geslagen.

In haar nieuwste vlog gaat ze met haar kinderen naar de kapper, neemt het gezin afscheid van hun huis, laat ze met haar man Jaap Reesema een MRI Scan maken en neemt ze een kijkje achter de schermen bij Dancing On Ice.

Bekijk hierboven de vlog #10 van Kim Kötter.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV