Prins Harry sinds terugtreden voor het eerst in het openbaar, bekijk de video hier

Prins Harry sinds terugtreden voor het eerst in het openbaar, bekijk de video hier

Prins Harry sinds terugtreden voor het eerst in het openbaar, bekijk de video hier Prins Harry van Groot-Brittannië had donderdag zijn eerste publieke optreden sinds het nieuws dat hij en Meghan een stap terug doen in het Britse koningshuis. RespectDe prins ontmoette donderdag vertegenwoordigers van 21 landen die meedoen aan het wereldkampioenschap rugby. Ook bezocht hij jonge spelers van een schoolrugbyteam. Harry en zijn vrouw berichtten vorige week dat ze een stapje terugdoen in het koningshuis. Zijn oma, koningin Elizabeth, heeft inmiddels gezegd de keuze van haar kleinzoon te respecteren. Bekijk de beelden van Het AD met Prins Harry z'n eerste publieke optreden sinds zijn terugtreden hierboven. Prins Harry verschijnt vandaag weer in het openbaar na Megxit Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry sinds terugtreden voor het eerst in het openbaar, bekijk de video hier

Prins Harry van Groot-Brittannië had donderdag zijn eerste publieke optreden sinds het nieuws dat hij en Meghan een stap terug doen in het Britse koningshuis.

Respect
De prins ontmoette donderdag vertegenwoordigers van 21 landen die meedoen aan het wereldkampioenschap rugby. Ook bezocht hij jonge spelers van een schoolrugbyteam. Harry en zijn vrouw berichtten vorige week dat ze een stapje terugdoen in het koningshuis. Zijn oma, koningin Elizabeth, heeft inmiddels gezegd de keuze van haar kleinzoon te respecteren.

Bekijk de beelden van Het AD met Prins Harry z'n eerste publieke optreden sinds zijn terugtreden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry sinds terugtreden voor het eerst in het openbaar, bekijk de video hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV