Wordt Vervolgd keert terug bij Omroep MAX: ‘Weer genieten van mooie tekenfilms’

Wordt Vervolgd keert terug bij Omroep MAX: ‘Weer genieten van mooie tekenfilms’

<em>Wordt Vervolgd</em> keert terug bij Omroep MAX: ‘Weer genieten van mooie tekenfilms’ Wordt Vervolgd komt na ruim 20 jaar weer terug op televisie. Het kinderprogramma was razend populair en Han Peekel wordt nog steeds aangesproken over het programma. Binnenkort keert de show rond animatiefilms terug op tv bij Omroep MAX. Han Peekel blij met terugkeerDe presentator is dan ook blij dat het programma weer terugkomt en hij wil de kijkers weer als vanouds laten genieten van mooie tekenfilms. Peekel heeft ook een verklaring voor de blijvende populariteit van het programma, zo vertelt hij in de video hierboven. Wordt Vervolgd komt dit jaar weer terug op tv. Als de startdatum bekend wordt gemaakt, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk het interview met Han Peekel over de terugkeer van Wordt Vervolgd in de video van Shownieuws hierboven. Beau gemist? Kinderen voor Kinderen blikt terug op 40 jaar hits Bekijk deze video » Sesame Street (Sesamstraat) bestaat 50 jaar! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wordt Vervolgd komt na ruim 20 jaar weer terug op televisie. Het kinderprogramma was razend populair en Han Peekel wordt nog steeds aangesproken over het programma. Binnenkort keert de show rond animatiefilms terug op tv bij Omroep MAX.

Han Peekel blij met terugkeer
De presentator is dan ook blij dat het programma weer terugkomt en hij wil de kijkers weer als vanouds laten genieten van mooie tekenfilms. Peekel heeft ook een verklaring voor de blijvende populariteit van het programma, zo vertelt hij in de video hierboven. Wordt Vervolgd komt dit jaar weer terug op tv. Als de startdatum bekend wordt gemaakt, lees je dat bij Gids.tv.

Bekijk het interview met Han Peekel over de terugkeer van Wordt Vervolgd in de video van Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wordt Vervolgd keert terug bij Omroep MAX: ‘Weer genieten van mooie tekenfilms’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier