Vakanties met vliegtuig populairder dan met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren"

Vakanties met vliegtuig populairder dan met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren"

Vakanties met vliegtuig populairder dan met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren" Nederlanders gaan voor het eerst vaker met het vliegtuig naar het buitenland op vakantie dan met de auto. KantelingIn 2019 waren er 10,1 miljoen vliegvakanties, en 10 miljoen vakanties met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren, dat we die kanteling nu zien", aldus Marieke Politiek, onderzoeker vakanties. Ondanks dat het dus slechter is voor het milieu, is het vliegtuig populairder dan de auto. Bekijk de NOS-video hierboven voor meer details over deze kanteling in reizen met het vliegtuig. Jeugdjournaal doet voorspelling voor het nieuws van 2020 Bekijk deze video » Films in 2020: "Veel vrouwelijke superhelden en animatie" Bekijk deze video » Familie van Jeangu Macrooy over het Songfestival: "Dit is het kroontje. Geweldig!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Vakanties met vliegtuig populairder dan met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren"

Nederlanders gaan voor het eerst vaker met het vliegtuig naar het buitenland op vakantie dan met de auto.

Kanteling
In 2019 waren er 10,1 miljoen vliegvakanties, en 10 miljoen vakanties met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren, dat we die kanteling nu zien", aldus Marieke Politiek, onderzoeker vakanties. Ondanks dat het dus slechter is voor het milieu, is het vliegtuig populairder dan de auto.

Bekijk de NOS-video hierboven voor meer details over deze kanteling in reizen met het vliegtuig.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vakanties met vliegtuig populairder dan met de auto: "Dat is voor het eerst in jaren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV