Na droogte heeft Australië eindelijk regen: bekijk de beelden van de flinke buien hier

Na droogte heeft Australië eindelijk regen: bekijk de beelden van de flinke buien hier

Na droogte heeft <em>Australië</em> eindelijk <em>regen</em>: bekijk de beelden van de flinke buien hier Australië heeft na maanden van droogte eindelijk weer eens flinke bui op het dak gekregen. Vooral in het oosten van het land regent het fors. Kans op overlastTot en met zondag kan er tot wel 200 millimeter regen vallen. De regen is goed nieuws in de strijd tegen de bosbranden in Australië. Een nadeel: Door de regen is er ook kans op overlast. Het kan voor overstromingen en aardverschuivingen zorgen. Bekijk in de video hierboven van Het AD hoe hard het regent in het land. Giftige rook waait de stad Sydney in: "Het is erg gevaarlijk om in te ademen" Bekijk deze video » Bosbranden Australië worden nóg erger: "40 graden en extreme wind voorspeld" Bekijk deze video » Premier Australië Scott Morrison wil onderzoek naar bosbranden: "We hebben te maken met hetere en drogere zomers" Bekijk deze video »
Nieuws :
Na droogte heeft Australië eindelijk regen: bekijk de beelden van de flinke buien hier

Australië heeft na maanden van droogte eindelijk weer eens flinke bui op het dak gekregen. Vooral in het oosten van het land regent het fors.

Kans op overlast
Tot en met zondag kan er tot wel 200 millimeter regen vallen. De regen is goed nieuws in de strijd tegen de bosbranden in Australië. Een nadeel: Door de regen is er ook kans op overlast. Het kan voor overstromingen en aardverschuivingen zorgen.

Bekijk in de video hierboven van Het AD hoe hard het regent in het land.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Na droogte heeft Australië eindelijk regen: bekijk de beelden van de flinke buien hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier