Is Er Een Dokter In De Zaal?: Krijgt Philippe de jongeren vanavond van hun telefoon?

Is Er Een Dokter In De Zaal?: Krijgt Philippe de jongeren vanavond van hun telefoon?

Is Er Een Dokter In De Zaal?: Krijgt Philippe de jongeren vanavond van hun telefoon? Is Er Een Dokter In De Zaal? is een spelprogramma waarin de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels zijn kennis over de medische wereld toepast. Voor het geval de jongeren vanavond niet luisteren heeft hij een apart typetje bedacht. Bekijk in de video hierboven hoe Phillippe de jeugd probeert aan te spreken. Is Er Een Dokter In De Zaal? is elke donderdag om 21:26 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Is Er Een Dokter In De Zaal? terugkijken via Gids.tv. Vanavond op tv: Philippe Geubels presenteert nieuwe reeks Is Er Een Dokter In De Zaal? Bekijk deze video » Is Er Een Dokter In De Zaal: Vanavond weer een hoop bijzondere antwoorden Bekijk deze video »
TV :
Is Er Een Dokter In De Zaal?: Krijgt Philippe de jongeren vanavond van hun telefoon?

Is Er Een Dokter In De Zaal? is een spelprogramma waarin de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels zijn kennis over de medische wereld toepast.

Voor het geval de jongeren vanavond niet luisteren heeft hij een apart typetje bedacht. Bekijk in de video hierboven hoe Phillippe de jeugd probeert aan te spreken.

Is Er Een Dokter In De Zaal? is elke donderdag om 21:26 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Is Er Een Dokter In De Zaal? terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is Er Een Dokter In De Zaal?: Krijgt Philippe de jongeren vanavond van hun telefoon? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV