Jeroen Dijsselbloem praat in DWDD over Boris Johnson en de 'Bung a Bob for a Big Ben Bong'

Jeroen Dijsselbloem praat in DWDD over Boris Johnson en de 'Bung a Bob for a Big Ben Bong'

Jeroen Dijsselbloem praat in DWDD over Boris Johnson en de 'Bung a Bob for a Big Ben Bong' Politicus Jeroen Dijsselbloem is aangeschoven om te praten over de huidige stand van zaken in Engeland. De Brexit is door het Britse Lagerhuis goedgekeurd en Dijsselbloem geeft alle ins en outs over ‘Bung a Bob for a Big Ben Bong’, oftewel de oproep van Boris Johnson om 500.000 pond te verzamelen om op de Brexitdag de klokken van de Big Ben te laten luiden. Bekijk in de video hierboven het hele fragment over de Brexit uit De Wereld Draait Door. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten" Bekijk deze video » Britse Lagerhuis neemt afscheid van John Bercow Bekijk deze video » Ex-speaker John Bercow mag eindelijk mening geven: "Brexit is een grote fout" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jeroen Dijsselbloem praat in DWDD over Boris Johnson en de 'Bung a Bob for a Big Ben Bong'

Politicus Jeroen Dijsselbloem is aangeschoven om te praten over de huidige stand van zaken in Engeland. De Brexit is door het Britse Lagerhuis goedgekeurd en Dijsselbloem geeft alle ins en outs over ‘Bung a Bob for a Big Ben Bong’, oftewel de oproep van Boris Johnson om 500.000 pond te verzamelen om op de Brexitdag de klokken van de Big Ben te laten luiden.

Bekijk in de video hierboven het hele fragment over de Brexit uit De Wereld Draait Door. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Dijsselbloem praat in DWDD over Boris Johnson en de 'Bung a Bob for a Big Ben Bong' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV