Mind My Mind: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme

Mind My Mind: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme

<em>Mind My Mind</em>: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme Floor Adams maakte de animatiefilm 'Mind My Mind', een verbeelding van een leven met autisme. Hoofdpersoon Chris, en het mannetje in zijn hoofd, worden hierin gevolgd. Het is een animatiefilm over verliefdheid en autisme. Want wanneer Chris verliefd wordt op Gwen raakt het mannetje in zijn hoofd helemaal van slag. Aan tafel bij De Wereld Draait Door zitten Zjos Dekker, Wessel Broekhuis en Rik van de Schraaf om te praten over de film en de achterliggende gedachte van de film. Bekijk hierboven in de video het hele fragment over de animatiefilm 'Mind My Mind'. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Wiersum-zaak is een beladen proces: "Er zit een stuwmeer van emoties achter" Bekijk deze video » Eva Hoeke over het boek Treurtrips: ''Ik vind het schitterend!'' Bekijk deze video » Cabaretduo Martin Waardenberg en Wilfried de Jong na 25 jaar weer in het theater Bekijk deze video » Stefano Keizers liet vriendin in de steek op verjaardag voor onzinnig DWDD-gesprek Bekijk deze video »
Entertainment :
Mind My Mind: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme

Floor Adams maakte de animatiefilm 'Mind My Mind', een verbeelding van een leven met autisme. Hoofdpersoon Chris, en het mannetje in zijn hoofd, worden hierin gevolgd. Het is een animatiefilm over verliefdheid en autisme. Want wanneer Chris verliefd wordt op Gwen raakt het mannetje in zijn hoofd helemaal van slag. Aan tafel bij De Wereld Draait Door zitten Zjos Dekker, Wessel Broekhuis en Rik van de Schraaf om te praten over de film en de achterliggende gedachte van de film.

Bekijk hierboven in de video het hele fragment over de animatiefilm 'Mind My Mind'. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mind My Mind: een ontroerende animatiefilm over verliefdheid en autisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV