Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo

Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo

Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo Kickbokser Badr Hari is benaderd om Nederland te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokyo. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga belden met de trainer van Badr, 'Big Mike', om het hierover te hebben. Badr vs. RicoGlory, de werkgever, beslist volgens Mike of Badr er wel of niet gaat zijn in 2020. De kickbokser is op dit moment nog aan het herstellen, maar mag na twee weken weer vol aan de bak. Big Mike vertelt ook waarom Badr en niet Rico Verhoeven, de wereldkampioen, is gevraagd voor de Olympische Zomerspelen. Bekijk in de video hierboven het hele fragment uit De Coen en Sander Show over kickbokser Badr Hari. Opkomst Badr Hari voor zijn gevecht met Rico Verhoeven (Glory Collision 2) Bekijk deze video » John van den Heuvel over blessure Badr Hari: 'Raar dat hij na gevecht in een club stond' Bekijk deze video » Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video »
Entertainment :
Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo

Kickbokser Badr Hari is benaderd om Nederland te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokyo. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga belden met de trainer van Badr, 'Big Mike', om het hierover te hebben.

Badr vs. Rico
Glory, de werkgever, beslist volgens Mike of Badr er wel of niet gaat zijn in 2020. De kickbokser is op dit moment nog aan het herstellen, maar mag na twee weken weer vol aan de bak. Big Mike vertelt ook waarom Badr en niet Rico Verhoeven, de wereldkampioen, is gevraagd voor de Olympische Zomerspelen.

Bekijk in de video hierboven het hele fragment uit De Coen en Sander Show over kickbokser Badr Hari.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Badr Hari gaat mogelijk naar de Olympische Spelen in Tokyo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV