Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!''

Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!''

Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!'' Aanstaande maandag 20 december is Veronica Inside weer terug op de buis. Veronica sprak met Johan Derksen over zijn winterstop en de tweede helft van de Eredivisie. Zelf is Johan nog niet erg enthousiast over de komende uitzending van Veronica Inside. ''Ik heb er helemaal geen zin in!'', is het eerlijke antwoord van de voetbalanalist. Bekijk in de video hierboven het hele interview met Derksen. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Bekijk hier Het beste van Johan Derksen (2019) Bekijk deze video » Johan Derksen doet vanavond Man bijt hond: "Kijkcijferkanon is ingezet!" Bekijk deze video » Veronica Inside: Sander Schimmelpenninck probeert zich te verdedigen na opmerking over Yolanthe Cabau Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!''

Aanstaande maandag 20 december is Veronica Inside weer terug op de buis. Veronica sprak met Johan Derksen over zijn winterstop en de tweede helft van de Eredivisie. Zelf is Johan nog niet erg enthousiast over de komende uitzending van Veronica Inside. ''Ik heb er helemaal geen zin in!'', is het eerlijke antwoord van de voetbalanalist. Bekijk in de video hierboven het hele interview met Derksen.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over terugkeer van Veronica Inside: ''Ik heb er helemaal geen zin in!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV