Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand

Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand

Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand Na ruim vijf jaar in een Thaise cel te hebben gezeten is coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hij zat vast vanwege het witwassen van geld waar hij in Thailand voor is vervolgd. De gevangenis waar hij zat werd ook wel de hel van Bangkok genoemd. De Nederlandse StaatVan Laarhoven was in Thailand om daar met zijn miljoenen van zijn pensioen te genieten. In plaats daarvan zorgden de verdenkingen van de Nederlandse Staat ervoor dat hij en zijn vrouw werden opgepakt in Thailand. "De Nederlandse overheid is onzorgvuldig geweest." Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Nieuws over de terugkomst van Johan van Laarhoven. LuckyTV gemist? Van Laarhoven maakt een tussenstop tussen Thaise en Nederlandse cel Bekijk deze video » Johan van Laarhovens broer geëmotioneerd door de slechte behandeling van Johan Bekijk deze video » Vanavond bij Jinek: Frans Bauer en Donnie komen met nieuwe hit en Hans Kraay jr. kijkt uit naar de Eredivisie Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand

Na ruim vijf jaar in een Thaise cel te hebben gezeten is coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hij zat vast vanwege het witwassen van geld waar hij in Thailand voor is vervolgd. De gevangenis waar hij zat werd ook wel de hel van Bangkok genoemd.

De Nederlandse Staat
Van Laarhoven was in Thailand om daar met zijn miljoenen van zijn pensioen te genieten. In plaats daarvan zorgden de verdenkingen van de Nederlandse Staat ervoor dat hij en zijn vrouw werden opgepakt in Thailand. "De Nederlandse overheid is onzorgvuldig geweest."

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Nieuws over de terugkomst van Johan van Laarhoven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse Staat was de aanleiding van Johan van Laarhovens incarceratie in Thailand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV