Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb''

Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb''

Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb'' Na ruim vijf jaar in een Thaise cel te hebben gezeten is coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hij zat vast vanwege het witwassen van geld waar hij in Thailand voor is vervolgd. De beruchte gevangenis waar van Laarhoven verbleef werd 'de hel van Bangkok' genoemd. TelefoongesprekFrans van Laarhoven, Johans broer, praat bij Jinek over de vrijlating en vertelt over de eerste keer dat hij Johan aan de telefoon kreeg. Frans vertelt aan Eva dat hij er graag in die tijd voor zijn broer had willen zijn: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb.'' Bekijk hierboven het hele fragment van Frans van Laarhoven en het telefoongesprek met zijn broer. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Johan van Laarhoven beleeft al jaren nachtmerrie in Thaise cel Bekijk deze video » LuckyTV gemist? Van Laarhoven maakt een tussenstop tussen Thaise en Nederlandse cel Bekijk deze video » Johan van Laarhovens broer geëmotioneerd door de slechte behandeling van Johan Bekijk deze video »
Talkshow :
Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb''

Na ruim vijf jaar in een Thaise cel te hebben gezeten is coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven weer terug in Nederland. Hij zat vast vanwege het witwassen van geld waar hij in Thailand voor is vervolgd. De beruchte gevangenis waar van Laarhoven verbleef werd 'de hel van Bangkok' genoemd.

Telefoongesprek
Frans van Laarhoven, Johans broer, praat bij Jinek over de vrijlating en vertelt over de eerste keer dat hij Johan aan de telefoon kreeg. Frans vertelt aan Eva dat hij er graag in die tijd voor zijn broer had willen zijn: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb.''

Bekijk hierboven het hele fragment van Frans van Laarhoven en het telefoongesprek met zijn broer. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV