Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!"

Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!"

Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!" In Apeldoorn heeft de politie een verdachte aangehouden na een steekpartij bij een Chinees restaurant omdat de persoon in kwestie "Ik heb het gedaan!" riep. "Nou die hebben we natuurlijk aangehouden," aldus Herman Petersen van de politie. SlachtofferHet slachtoffer was zwaargewond en is met een traumahelikopter verplaatst naar Nijmegen. Wat de aanleiding van de steekpartij was is nog niet duidelijk. Bekijk hierboven het hele fragment van OmroepGelderland over de steekpartij in Apeldoorn. Ferdinand Grapperhaus vindt Sinterklaas Sniper-pet ‘smakeloos’ Bekijk deze video » Schietpartij in Apeldoorn: meerdere gewonden Bekijk deze video » Niet werkende geldautomaat tot grote verbazing toch opgeblazen in centrum van Apeldoorn Bekijk deze video »
Nieuws :
Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!"

In Apeldoorn heeft de politie een verdachte aangehouden na een steekpartij bij een Chinees restaurant omdat de persoon in kwestie "Ik heb het gedaan!" riep. "Nou die hebben we natuurlijk aangehouden," aldus Herman Petersen van de politie.

Slachtoffer
Het slachtoffer was zwaargewond en is met een traumahelikopter verplaatst naar Nijmegen. Wat de aanleiding van de steekpartij was is nog niet duidelijk.

Bekijk hierboven het hele fragment van OmroepGelderland over de steekpartij in Apeldoorn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV