Slotaflevering Professors op Pad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Professors op Pad gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Professors op Pad

Professors op Pad In de laatste aflevering van Professors op Pad worden prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prof. dr. Joop Schaminée door boswachter Luc Hoogenstein met de boot meegenomen naar het Naardermeergebied. MoerassigHet bijzondere laagveengebied bestaat uit open plassen, moerasbossen, rietlanden met trilveen en hooilanden op het zeer moerassige veen. De professors wagen zich er zelfs aan om een stap te zetten op het verraderlijk uitziende trilveen. UilenOok krijgen de professors de gelegenheid om een aantal uilen, na een verblijf in het Vogelhospitaal Naarden, weer uit te zetten in de natuur.
Uitzending :
Professors op Pad

In de laatste aflevering van Professors op Pad worden prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prof. dr. Joop Schaminée door boswachter Luc Hoogenstein met de boot meegenomen naar het Naardermeergebied.

Moerassig
Het bijzondere laagveengebied bestaat uit open plassen, moerasbossen, rietlanden met trilveen en hooilanden op het zeer moerassige veen. De professors wagen zich er zelfs aan om een stap te zetten op het verraderlijk uitziende trilveen.

Uilen
Ook krijgen de professors de gelegenheid om een aantal uilen, na een verblijf in het Vogelhospitaal Naarden, weer uit te zetten in de natuur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Professors op Pad of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV