Evenblij maakt Vrienden met Guus Meeuwis en Marco Kroon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden met Guus Meeuwis en Marco Kroon gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Evenblij maakt Vrienden: Guus Meeuwis & Marco Kroon

Evenblij maakt Vrienden In deze aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij zanger Guus Meeuwis en militair Marco Kroon. 25-jarig succesHet is precies een kwarteeuw geleden dat de keurige student Guus Meeuwis uit Tilburg de grootste hit van het jaar scoorde met de romantische meezinger 'Het Is Een Nacht'. Afgelopen jaar ontmoette Frank hem meerdere keren om zijn 25-jarig succes te vieren en vooral om te ontdekken hoe zo'n gewone jongen zo'n grote ster kon worden. WildplassenNiemand stuiterde afgelopen jaren zo hard op en neer op de maatschappelijke ladder als beroepsmilitair Marco Kroon. Geëerd met de hoogst mogelijke onderscheidingen voor zijn inzet in verre landen, en verguisd wegens zijn vermeende misstappen in eigen land, waaronder zijn recente veroordeling wegens wildplassen en agressief gedrag tijdens carnaval. Is hij een held of een ellendeling?
Uitzending :
Evenblij maakt Vrienden

In deze aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij zanger Guus Meeuwis en militair Marco Kroon.

25-jarig succes
Het is precies een kwarteeuw geleden dat de keurige student Guus Meeuwis uit Tilburg de grootste hit van het jaar scoorde met de romantische meezinger 'Het Is Een Nacht'. Afgelopen jaar ontmoette Frank hem meerdere keren om zijn 25-jarig succes te vieren en vooral om te ontdekken hoe zo'n gewone jongen zo'n grote ster kon worden.

Wildplassen
Niemand stuiterde afgelopen jaren zo hard op en neer op de maatschappelijke ladder als beroepsmilitair Marco Kroon. Geëerd met de hoogst mogelijke onderscheidingen voor zijn inzet in verre landen, en verguisd wegens zijn vermeende misstappen in eigen land, waaronder zijn recente veroordeling wegens wildplassen en agressief gedrag tijdens carnaval. Is hij een held of een ellendeling?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evenblij maakt Vrienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV