Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?"

Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?"

Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?" Frans Bauer en rapper Donnie zitten bij Jinek om te vertellen over hun unieke samenwerking voor het nummer 'Geen centen, maar spullen'. Daar laat Eva Jinek ook eerbetoon van Donnie aan Bauer zien. Die vindt het fantastisch, maar hij heeft wel één vraag: "Wat is een jonko?" Andere tekstDonnie zingt in de studio van SLAM! FM namelijk een hele andere tekst op de melodie van 'Heb je even voor mij', die iets minder kindvriendelijk is. Allemaal leuk en aardig, maar Bauer is er niet happig op om met rappers samen te werken. Waarom dan wel met Donnie? "Altijd als ik hem zie, word ik vrolijk. Hij is ontzettend leuk, ik vind hem ontzettend grappig." Bekijk het gesprek met Frans Bauer en Donnie in Jinek hierboven. Verrassende samenwerking: Frans Bauer maakt hit samen met rapper Donnie Bekijk deze video » Nicolette Kluijver springt achterop de scooter bij rapper Donnie Bekijk deze video » Frans Bauer brengt samen met rapper Donnie het nummer Geen Centen Maar Spullen uit Bekijk deze video »
Talkshow :
Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?"

Frans Bauer en rapper Donnie zitten bij Jinek om te vertellen over hun unieke samenwerking voor het nummer 'Geen centen, maar spullen'. Daar laat Eva Jinek ook eerbetoon van Donnie aan Bauer zien. Die vindt het fantastisch, maar hij heeft wel één vraag: "Wat is een jonko?"

Andere tekst
Donnie zingt in de studio van SLAM! FM namelijk een hele andere tekst op de melodie van 'Heb je even voor mij', die iets minder kindvriendelijk is. Allemaal leuk en aardig, maar Bauer is er niet happig op om met rappers samen te werken. Waarom dan wel met Donnie? "Altijd als ik hem zie, word ik vrolijk. Hij is ontzettend leuk, ik vind hem ontzettend grappig."

Bekijk het gesprek met Frans Bauer en Donnie in Jinek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer trots op eerbetoon van Donnie: "Maar wat is een jonko?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV