Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken"

Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken"

Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken" Coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven is, na ruim vijf jaar in een Thaise cel, weer terug in Nederland. Zijn broer Frans vertelt bij Jinek over de "onwezenlijke" ontvangst van zijn broer: "We dachten dat we de afspraak hadden gemaakt dat we hem even konden begroeten, maar ik werd door de marechaussee verboden uit de auto te stappen." Bekijk het gesprek met Frans van Laarhoven in Jinek hierboven. LuckyTV gemist? Van Laarhoven maakt een tussenstop tussen Thaise en Nederlandse cel Bekijk deze video » Johan van Laarhovens broer geëmotioneerd door de slechte behandeling van Johan Bekijk deze video » Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken"

Coffeeshopeigenaar Johan van Laarhoven is, na ruim vijf jaar in een Thaise cel, weer terug in Nederland. Zijn broer Frans vertelt bij Jinek over de "onwezenlijke" ontvangst van zijn broer: "We dachten dat we de afspraak hadden gemaakt dat we hem even konden begroeten, maar ik werd door de marechaussee verboden uit de auto te stappen."

Bekijk het gesprek met Frans van Laarhoven in Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV