Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening"

Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening"

Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening" Silvan Schoonhoven en Marcel Vink schreven het boek Spookhoeve Ruinerwold, over de geruchtmakende zaak rondom de familie in Ruinerwold, die jarenlang onder de radar leefde. Ze praten erover bij Op1: "We hebben geprobeerd in de geest van Gerrit Jan van D. te kruipen. Je leert eigenlijk hoe is hij is geworden wie hij is geworden", aldus Schoonhoven. GodsdienststichterHij vervolgt: "Hij was een godsdienststichter en iemand met een zwaar psychische aandoening." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Bekijk ook Vader gezin Ruinerwold predikt evangelie op internet: "Leefde in zijn eigen wereld" Bekijk deze video » Ruinerwold: "Vader dwong kinderen tot orale seks" Bekijk deze video » Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties Bekijk deze video »
TV :
Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening"

Silvan Schoonhoven en Marcel Vink schreven het boek Spookhoeve Ruinerwold, over de geruchtmakende zaak rondom de familie in Ruinerwold, die jarenlang onder de radar leefde. Ze praten erover bij Op1: "We hebben geprobeerd in de geest van Gerrit Jan van D. te kruipen. Je leert eigenlijk hoe is hij is geworden wie hij is geworden", aldus Schoonhoven.

Godsdienststichter
Hij vervolgt: "Hij was een godsdienststichter en iemand met een zwaar psychische aandoening." Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV