Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran

Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran

Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran Stef Blok, minister van Buitenlandse Zaken, praat met Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma over de overeenkomsten tussen het neerschieten van vlucht MH17 en het vliegtuig in Iran. “Wij hebben voortdurend steun nodig en vanaf de ramp een grote coaltitie georganiseerd om ons te steunen in acties tegen Rusland. Nederland alleen zou door dat land makkelijk aan de kant geveegd kunnen worden.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Bekijk ook Iran: "Wij schoten Oekraïens vliegtuig uit de lucht" Bekijk deze video » Ruinerwold: "Gerrit Jan van D. was godsdienststichter met zwaar psychische aandoening" Bekijk deze video »
TV :
Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran

Stef Blok, minister van Buitenlandse Zaken, praat met Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma over de overeenkomsten tussen het neerschieten van vlucht MH17 en het vliegtuig in Iran. “Wij hebben voortdurend steun nodig en vanaf de ramp een grote coaltitie georganiseerd om ons te steunen in acties tegen Rusland. Nederland alleen zou door dat land makkelijk aan de kant geveegd kunnen worden.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Stef Blok over MH17 en raketaanval Iran of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV