Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet"

Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet"

Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet" UPDATE: Edwin Straver overleden aan zijn verwondingen De Nederlandse motorcoureur Edwin Straver is donderdag, tijdens de elfde etappe van Dakar 2020, zwaar gewond geraakt en door het medische team gereanimeerd. "Hij lag achter een duin. Toen we daar aankwamen bewoog hij helemaal niet", aldus coureur Calle Bjerkert, die als een van de eersten ter plaatse was. Geen hartslagHij vervolgt: "Ik stopte en probeerde de andere rijders om te leiden." Tijdens zijn val heeft Straver een van zijn bovenste nekwervels gebroken. Vervolgens heeft hij een aantal minuten geen hartslag gehad. Bekijk het interview met Bjelkert over het ongeluk, van Omroep Brabant, hierboven. Bekijk ook Max Verstappen verlengt contract en blijft tot 2023 bij Red Bull Bekijk deze video » Heftige beelden: Chinese bus verdwijnt in sinkhole en explodeert Bekijk deze video »
Nieuws :
Dakar-ongeluk Edwin Straver: "Hij bewoog niet"

UPDATE: Edwin Straver overleden aan zijn verwondingen

De Nederlandse motorcoureur Edwin Straver is donderdag, tijdens de elfde etappe van Dakar 2020, zwaar gewond geraakt en door het medische team gereanimeerd. "Hij lag achter een duin. Toen we daar aankwamen bewoog hij helemaal niet", aldus coureur Calle Bjerkert, die als een van de eersten ter plaatse was.

Geen hartslag
Hij vervolgt: "Ik stopte en probeerde de andere rijders om te leiden." Tijdens zijn val heeft Straver een van zijn bovenste nekwervels gebroken. Vervolgens heeft hij een aantal minuten geen hartslag gehad. Bekijk het interview met Bjelkert over het ongeluk, van Omroep Brabant, hierboven.

Praat mee
Dakar-ongeluk Edwin Straver


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV