Buienradar: wisselvallig weer met kans op vorst

Buienradar: wisselvallig weer met kans op vorst

"Na zonneschijn komt regen of was het nou andersom?", begint Dennis Wilt zijn weerbericht. "Vrijdag kan de paraplu uit de kast maar het weekend belooft weer flink wat zonneschijn op te leveren."

Lichte vorst
Ook Buienradar voorspelt wisselvallig weer de komende dagen en spreekt over een kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Het weerbericht van Weer.nl zie je onder aan deze pagina.

Actuele Buienradar

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Verwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: wisselvallig weer met kans op <em>vorst</em> "Na zonneschijn komt regen of was het nou andersom?", begint Dennis Wilt zijn weerbericht. "Vrijdag kan de paraplu uit de kast maar het weekend belooft weer flink wat zonneschijn op te leveren." Lichte vorstOok Buienradar voorspelt wisselvallig weer de komende dagen en spreekt over een kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Het weerbericht van Weer.nl zie je onder aan deze pagina. Actuele Buienradar Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Verwachting komende 5 dagen Bekijk ook The Voice: Ali B wil knuffel van Anouk Bekijk deze video » Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: wisselvallig weer met kans op vorst


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: wisselvallig weer met kans op vorst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier