Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit"

Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit"

Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit" Frans van Laarhoven mocht vandaag eindelijk contact hebben met Johan van Laarhoven, zijn broer, die gisteren arriveerde nadat hij uit Thailand werd vrijgelaten. Daar heeft Johan ruim vijf jaar in een cel gezeten, en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Volgens Frans ziet hij er "echt slecht uit, het gaat echt slecht met hem". Bekijk het interview met Frans van Laarhoven hierboven. Johan van Laarhovens broer geëmotioneerd door de slechte behandeling van Johan Bekijk deze video » Frans van Laarhoven in Jinek over zijn broer Johan: ''Het voelt alsof ik hem verraden heb'' Bekijk deze video » Broer Johan van Laarhoven: "Ik werd door marechaussee verboden contact te maken" Bekijk deze video »
Nieuws :
Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit"

Frans van Laarhoven mocht vandaag eindelijk contact hebben met Johan van Laarhoven, zijn broer, die gisteren arriveerde nadat hij uit Thailand werd vrijgelaten. Daar heeft Johan ruim vijf jaar in een cel gezeten, en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Volgens Frans ziet hij er "echt slecht uit, het gaat echt slecht met hem".

Bekijk het interview met Frans van Laarhoven hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Broer heeft Johan van Laarhoven gezien: "Hij ziet er echt slecht uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV