Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp

Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp

Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp Tv-icoon Aart Staartjes, die afgelopen zondag (12 januari) op 81-jarige leeftijd overleed, is vandaag begraven in zijn Friese woonplaats Dronrijp. Daar werd in besloten kring afscheid genomen van de televisiemaker, bekend van onder meer De film van Ome Willem en Sesamstraat. Bekijk hierboven beelden van de uitvaart van Aart Staartjes. DWDD gemist? Wat maakte Aart Staartjes zo bijzonder? Bekijk deze video » Herinneringen aan Aart Staartjes in Op1: "We zijn schatplichtig aan Aart" Bekijk deze video » Herdenkingsplek voor Aart Staartjes (81) in zijn woonplaats Dronrijp Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp

Tv-icoon Aart Staartjes, die afgelopen zondag (12 januari) op 81-jarige leeftijd overleed, is vandaag begraven in zijn Friese woonplaats Dronrijp. Daar werd in besloten kring afscheid genomen van de televisiemaker, bekend van onder meer De film van Ome Willem en Sesamstraat.

Bekijk hierboven beelden van de uitvaart van Aart Staartjes.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden uitvaart Aart Staartjes in Dronrijp of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV