Mark Schaaf: "Kleine kans dat Badr Hari op Olympische Spelen gaat boksen"

Mark Schaaf: "Kleine kans dat Badr Hari op Olympische Spelen gaat boksen"

Mark Schaaf: "Kleine kans dat Badr Hari op Olympische Spelen gaat boksen" De Nederlandse boksbond (NBB) heeft Badr Hari gevraagd of hij interesse heeft deel te nemen aan de Olympische Spelen. Maar doordat het nieuws te vroeg is uitgelekt door De Telegraaf, is de kans dat Badr naar de Spelen kan erg klein geworden. "Glory laat hem natuurlijk niet zomaar gaan", aldus Mark Schaaf. Als laatst ingelichtTrainer Mike Passenier had liever gezien dat De Telegraaf het nieuws nog even stil had gehouden: “De kans dat Badr naar de Spelen gaat, is vergaan omdat het nu naar buiten is gekomen. Eerst moeten we dat overleggen met Glory en dat kan nu niet meer. Maar het moest eerst ook overlegd worden met Marokko. Het is zuur als Glory dan als laatst ingelicht wordt.” De kans dat deze partijen nu akkoord geven is volgens hem dan ook klein: “Als ze een week of twee gewacht hadden met het nieuws had je een ja of nee kunnen verwachten.” Bekijk hierboven de Shownieuws beelden betreft Badr Hari en de Olympische Spelen. Opkomst Badr Hari voor zijn gevecht met Rico Verhoeven (Glory Collision 2) Bekijk deze video » Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video »
Sport :
Mark Schaaf: "Kleine kans dat Badr Hari op Olympische Spelen gaat boksen"

De Nederlandse boksbond (NBB) heeft Badr Hari gevraagd of hij interesse heeft deel te nemen aan de Olympische Spelen. Maar doordat het nieuws te vroeg is uitgelekt door De Telegraaf, is de kans dat Badr naar de Spelen kan erg klein geworden. "Glory laat hem natuurlijk niet zomaar gaan", aldus Mark Schaaf.

Als laatst ingelicht
Trainer Mike Passenier had liever gezien dat De Telegraaf het nieuws nog even stil had gehouden: “De kans dat Badr naar de Spelen gaat, is vergaan omdat het nu naar buiten is gekomen. Eerst moeten we dat overleggen met Glory en dat kan nu niet meer. Maar het moest eerst ook overlegd worden met Marokko. Het is zuur als Glory dan als laatst ingelicht wordt.” De kans dat deze partijen nu akkoord geven is volgens hem dan ook klein: “Als ze een week of twee gewacht hadden met het nieuws had je een ja of nee kunnen verwachten.”

Bekijk hierboven de Shownieuws beelden betreft Badr Hari en de Olympische Spelen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Schaaf: "Kleine kans dat Badr Hari op Olympische Spelen gaat boksen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier