Doutzen Kroes onthult wat in haar reistas zit: "Deken, massagebal en een rietje"

Doutzen Kroes onthult wat in haar reistas zit: "Deken, massagebal en een rietje"

<em>Doutzen Kroes</em> onthult wat in haar reistas zit: &quot;Deken, massagebal en een rietje&quot; Model Doutzen Kroes laat in haar nieuwste vlog zien wat er in haar reistas zit. We zien dat ze tijdens vliegtuigreizen altijd haar eigen deken meeneemt. Hoge hakkenOok brengt ze haar stalen rietje overal mee naar toe zodat ze geen plastic hoeft te gebruiken. En om een beetje te ontspannen heeft ze een massagebal bij haar, ze gebruikt het voor haar rug of onder haar voeten voor als ze heel lang op hakken heeft gelopen. Bekijk hierboven de 'What's in my bag?' vlog om alle voorwerpen te zien die Doutzen bij haar draagt. Doutzen Kroes en dochtertje Myllena treden samen op langs het zwembad Bekijk deze video » Doutzen Kroes vertelt over haar dieet en haar obsessie met gezondheid Bekijk deze video » Doutzen Kroes ruimt kast op: "Wat maakt me gelukkig?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Doutzen Kroes onthult wat in haar reistas zit: "Deken, massagebal en een rietje"

Model Doutzen Kroes laat in haar nieuwste vlog zien wat er in haar reistas zit. We zien dat ze tijdens vliegtuigreizen altijd haar eigen deken meeneemt.

Hoge hakken
Ook brengt ze haar stalen rietje overal mee naar toe zodat ze geen plastic hoeft te gebruiken. En om een beetje te ontspannen heeft ze een massagebal bij haar, ze gebruikt het voor haar rug of onder haar voeten voor als ze heel lang op hakken heeft gelopen.

Bekijk hierboven de 'What's in my bag?' vlog om alle voorwerpen te zien die Doutzen bij haar draagt.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doutzen Kroes onthult wat in haar reistas zit: "Deken, massagebal en een rietje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier