Lil' Kleine vecht tegen z'n tranen: "Nu moet ik mezelf wel echt inhouden"

Lil' Kleine vecht tegen z'n tranen: "Nu moet ik mezelf wel echt inhouden"

<em>Lil' Kleine</em> vecht tegen z'n tranen: &quot;Nu moet ik mezelf wel echt inhouden&quot; Lil' Kleine is te gast in een nieuwe aflevering van Music Memories bij Radio 538. De rapper laat muziek horen waar hij mooie herinneringen aan heeft. Groot gemisLil' Kleine vecht bij het nummer Brief Aan Jou van The Opposites ft. Trijntje Oosterhuis erg tegen z'n tranen: "Een vriend van mij is niet lang geleden vermoord op een vieze manier en dit werd op zijn begrafenis afgespeeld. We missen hem allemaal heel erg", vertelt Jorik aan presentator Igmar Felicia. Ook hij krijgt kippenvel van het nummer. Bekijk hierboven het emotionele fragment van de aflevering Music Memories met Lil' Kleine. Zie de hele aflevering van Music Memories met Lil' Kleine hier.

Lil' Kleine is te gast in een nieuwe aflevering van Music Memories bij Radio 538. De rapper laat muziek horen waar hij mooie herinneringen aan heeft.

Groot gemis
Lil' Kleine vecht bij het nummer Brief Aan Jou van The Opposites ft. Trijntje Oosterhuis erg tegen z'n tranen: "Een vriend van mij is niet lang geleden vermoord op een vieze manier en dit werd op zijn begrafenis afgespeeld. We missen hem allemaal heel erg", vertelt Jorik aan presentator Igmar Felicia. Ook hij krijgt kippenvel van het nummer.

Bekijk hierboven het emotionele fragment van de aflevering Music Memories met Lil' Kleine. Zie de hele aflevering van Music Memories met Lil' Kleine hier.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine vecht tegen z'n tranen: "Nu moet ik mezelf wel echt inhouden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier