Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken Cabaretier en acteur Marc-Marie Huijbregts gaat weer het theater in. Vanaf oktober is Huijbregts bezig met try-outen voor zijn nieuwe voorstelling 'Uitgesproken'. Eigenlijk dacht de cabaretier klaar te zijn met het theater, maar dit bleek niet zo te zijn: ''Dan denk ik: ik ga even een paar jaar niet spelen, maar dan ga ik het toch te veel missen!'' Bekijk hierboven het hele gesprek tussen Marc-Marie en Matthijs van Nieuwkerk. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist: Marc Marie breekt lans voor Sylvana Simons Bekijk deze video » Marc-Marie bij DWDD: "Niemand vindt voetbal leuk" Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie over songfestivalkandidaat Jeangu Macrooy: ''hartstikke goede keuze'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken

Cabaretier en acteur Marc-Marie Huijbregts gaat weer het theater in. Vanaf oktober is Huijbregts bezig met try-outen voor zijn nieuwe voorstelling 'Uitgesproken'. Eigenlijk dacht de cabaretier klaar te zijn met het theater, maar dit bleek niet zo te zijn: ''Dan denk ik: ik ga even een paar jaar niet spelen, maar dan ga ik het toch te veel missen!''

Bekijk hierboven het hele gesprek tussen Marc-Marie en Matthijs van Nieuwkerk. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts gaat het theater in met zijn nieuwe voorstelling Uitgesproken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV