Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's

Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's

Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's Donderdag 16 januari was de eerste show van de Vrienden van Amstel Live 2020. Grote afwezige is Marco Borsato, die een stap terug moet doen vanwege zijn burn-out. RTL Boulevard vroeg zijn bevriende collega's ernaar: Zangeres Maan heeft Marco een berichtje gestuurd omdat ze aan hem denkt en ook Guus Meeuwis vindt het helemaal niet leuk voor Marco en denkt veel aan hem. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met daarin de vrienden van Marco Borsato die hem missen tijdens de show. Heftig jaar heeft Marco Borsato een burn-out bezorgd Bekijk deze video » Armin van Buuren over Marco Borsato: "Ik zit er zelf ook tegenaan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's

Donderdag 16 januari was de eerste show van de Vrienden van Amstel Live 2020. Grote afwezige is Marco Borsato, die een stap terug moet doen vanwege zijn burn-out.

RTL Boulevard vroeg zijn bevriende collega's ernaar: Zangeres Maan heeft Marco een berichtje gestuurd omdat ze aan hem denkt en ook Guus Meeuwis vindt het helemaal niet leuk voor Marco en denkt veel aan hem.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment met daarin de vrienden van Marco Borsato die hem missen tijdens de show.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote afwezige bij Vrienden van Amstel Live Marco Borsato wordt gemist door collega's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV